Jakie są korzyści z ogrzewania ogródka restauracyjnego ?
Inwestycja w ogrzewanie ogródka restauracyjnego to skuteczny sposób na przyspieszenie i przedłużenie sezonu . Goście mogą przebywać na świeżym powietrzu nie tylko latem, ale także w chłodniejszych dniach już wczesną wiosna , jesienią a nawet zimą. Nie ma nic lepszego niż delektowanie się posiłkiem na świeżym powietrzu – w otoczeniu zaprojektowanym tak zachęcało do odwiedzenia go. Coraz więcej restauracji inwestuje w ogródki , które stają się coraz modniejsze. Ogrzewany ogródek jest atrakcyjniejszy dla gości – to przewaga konkurencyjna i zysk. Klienci wybierają chętniej miejsca na zewnątrz. Te korzyści sprawdziło już wielu gastronomów i jednogłośnie potwierdzają ten fakt.
Atrakcyjnie zaaranżowane patio restauracji , kawiarni czy pubu przyciąga klientów i podnosi jej standard. Już z daleka możemy zachęcić do wybrania naszego lokalu.
Restauracje z dobrze przygotowanym i wyposażonym obszarem zewnętrznym mają więcej klientów.
Klimatyczny ogródek to naturalna reklama, która przyciąga przechodniów i turystów. Goście chętnie wracają i polecają takie miejsce znajomym.
To marketing który jest bezcenny.
Ogródki restauracyjne to nie tylko jedzenie i picie – to styl życia.
To się po prostu opłaca !
ZOBACZ WIĘCEJ :
https://steryliailed.pl/kategoria-produktu/kominki-i-ogrzewacze/
tel : 606 991 767
e-mail : kontakt@steryliailed.pl
#ogródkirestauracyjne #restauracja #biznes #gastronomia #ogrzewanie #komfort #klienci #przedłużonysezon #jesień #zima #outdoordining #restaurantmarketing #gastronomiasukces #restaurator #foodie #smaki #wystrojwnetrz #design #boho #slowfood #freshfood #foodlovers #outdoordining #restaurantmarketing #biznesgastronomiczny #citylife #summervibes





