Kominki i ogrzewacze dla ogródków restauracyjnych, Ogrodowe ogrzewacze gazowe, Ogrzewacze na tarasy, Ogrzewanie na podczerwień, Ogrzewanie zewnętrzne, paleniska, Promienniki na podczerwień, Promienniki podczerwieni

Kominki i ogrzewacze w ogródkach gastronomicznych – czyli ogródek restauracyjny zachęcający do odwiedzin wczesną wiosną i jesienią.

Kominki i ogrzewacze w ogródkach gastronomicznych – czyli ogródek restauracyjny zachęcający do odwiedzin wczesną wiosną i jesienią.

Kominki i ogrzewacze w ogródkach gastronomicznych – czyli ogródek restauracyjny zachęcający do odwiedzin wczesną wiosną i jesienią.

Całoroczne ogrzewane ogródki gastronomiczne  stały się jednym z najnowszych trendów w branży restauracyjnej i hotelarskiej . Gwarantują przyspieszenie i wydłużenie sezonu na tarasach , patiach i ogrodach lokali gastronomicznych . Pozwalają  korzystać przytulnej przestrzeni na zewnątrz także w chłodniejszych miesiącach.

Ogrzewany ogródek w lokalu – dlaczego to dobry pomysł?

Ogródki w lokalach gastronomicznych , pubach czy kawiarniach to nie tylko modny trend, ale rozwiązanie przynoszące wiele korzyści. Pozwalają wydłużyć sezon, zachęcając gości do odwiedzin w chłodniejszych okresach. Tworzą unikalne, klimatyczne przestrzenie, stanowiące niezapomniane doświadczenia dla klientów. Przede wszystkim wyróżnią lokal na tle konkurencji. Dobrze wyposażone i ogrzewane ogródki chronią przed chłodem, oferując klientom ciepło , romantyczną atmosferę i wygodę. Są atrakcyjnym elementem, który przyciąga przechodniów i zwraca uwagę na atrakcyjne miejsce . Uruchomienie ogródka który może działać prawie przez cały rok  to inwestycja, która zaprocentuje wzrostem obrotów. Przyciągnie nowych klientów i sprawi że będą częściej wracać .

Jaki ogrzewacz wybrać ?

W kawiarniach i restauracjach najczęściej wybierane są dwa typy ogrzewaczy zewnętrznych : elektryczne lub gazowe. Pierwsze to urządzenia emitujące promieniowanie podczerwone IR  . wolnostojące lub ścienne. Działają jak słońce – nie ogrzewają powietrza tylko ludzi i przedmioty znajdujące się w zasięgu promieniowania . Drugie zasilane są gazem propan butan z butli gazowych. Występują w formie kominków , parasoli , wież i stołów ogniowych z paleniskami.

Ich nowoczesne i okazałe formy o ciekawym designie pozwalają wykorzystanie ich nie tylko do ogrzania przestrzeni . Często staja się dekoracją i pozwalają atrakcyjnie zaaranżować wygląd naszego lokalu. Tworzą unikalną atmosferę i klimat miejsca w którym goście czują się szczególnie.

Ogródek restauracyjny jest wizytówkę lokalu, jest pierwszym co widzi Gość gdy decyduje o wyborze miejsca do spotkania czy relaksu . Restauracje i lokale  z możliwością zjedzenia posiłku na świeżym powietrzu zawsze będą atrakcyjniejsze dla gości. Świeże powietrze zachęca do spotkań z przyjaciółmi i rodziną. Ważne jest zatem, by Goście mogli spędzić w ogródku dłuższy czas w komfortowej temperaturze.

Nowoczesne rozwiązania grzewcze dla branży HORECA

Dzięki nowoczesnym technologiom, właściciele lokali gastronomicznych mają dostęp do zaawansowanych urządzeń grzewczych, które są zarówno efektywne, jak i estetyczne. Oferujemy różne typy ogrzewaczy, które mogą spełnić różne potrzeby i preferencje.

Odkryj, jak inwestycja w ogrzewanie ogródka może przynieść korzyści Twojemu biznesowi gastronomicznemu.

Więcej informacji o naszych produktach znajdziesz na naszej stronie:

https://steryliailed.pl/kategoria-produktu/kominki-i-ogrzewacze/

https://steryliailed.pl/kategoria-produktu/kominki-i-ogrzewacze/ogrzewacze-promienie-na-podczerwien/

Kontakt

Jeśli masz pytania, skontaktuj się z nami: PHU TOP SERVIS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *